benin.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Benin

Fastighet till salu i Benin

Benin är ett fransktalande västafrikanska land. Det är känt som det land där voodoo-religionen föddes, vanligare kallad "voodoo".

Den gränsar till Nigeria i öster, Niger och Burkina Faso i norr och Togo i väster.

Innan du köper en fastighet till salu i Benin är det nödvändigt att känna till den ekonomiska situationen i landet.

Det är ett av de länder som står inför Guineabukten, det har inte många resurser tillgängliga och av den anledningen är nivån på Benin ganska låg. Dess ekonomi är övervägande kopplad till export av bomull. Benins nervcentral är stadsområdet mellan Porto-Novo och Cotonou.

 Benin är uppdelat i 12 avdelningar, men befolkningen är nästan helt koncentrerad längs kusten, var är huvudstäderna: Cotonou, huvudstaden Porto-Novo och Godomey, medan Parakou är det mest folksamda stadscentrumet utanför detta område.

Om du planerar att investera genom att köpa fastigheter till salu i Benin, är de bästa städerna att göra det:

Ouidah som är en stad som blandar varandra franska och portugisiska influenser. Staden ligger ca 40 km från Cotonou men den är mycket mindre kaotisk.

Porto Novo är huvudstaden i Benin och den tidigare franska huvudstaden Dahomey. Det finns ett starkt portugisiskt inflytande i denna stad och har flera turistattraktioner som det kungliga palatset, trädgårdarna och museet för kungarna Porto Novo.

Abomey var en gång huvudstaden i antika Dahomey i cirka 300 år från sjuttonhundratalet. Om du är intresserad av att investera i fastigheter till salu i Benin, borde du veta att i Abomey finns det kungliga palats som har förklarats världsarvsliv av UNESCO.

En annan intressant stad ur synvinkel av fastigheter till salu i Benin är Grand-Popo, som tidigare hade en viktig roll i slavtrafiken. Staden ligger ungefär en timmes bilresa från Cotonou och erbjuder en perfekt förändring av fart från den livliga staden. Det finns många hotell och resorts och stränderna är ett bra ställe att koppla av och tillbringa semestern.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 33680

Försäljning Byggnad, Benin, Cotonou, Cotonou, CALAVI

15,737,250.00SEK
Försäljning
Byggnad

544 m²
Till salu byggnad i Abomey-Calavi 20 minuter från Cotonou huvudstaden i Benin i ett lugnt område. Byggnad av 544 m² med 48 rum på 5 våningar inklusiv...
Cod. 5941

Försäljning Villa, Benin, Cotonou, Cotonou, rue 6262 des prince

818,337.00SEK
Försäljning
Villa

2780 m²
Jag sålde mitt hus villa nära väl utrusta "El Dorado hotell tacka er kontakta mig snart satisfere med fler detaljer
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB